warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Departman

Tasarım / Grafik

Tasarım / Grafik

Başvuru Sayısı

191 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Başvuru Sayısı

191 başvuru

Departman

Tasarım / Grafik

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

NEWAL’de KARİYER

 

NEWAL bir Türk markasıdır & Tüketici ürünleri sektöründe ev aletleri sağlayan şirketleri arasında lider pozisyonundadır. Birbirinden farklı 400 çeşit ürün yelpazesine sahiptir. Türkiye'deki ürün geliştirme merkezimiz, mühendislerimiz ve R&D merkezimiz bize dünya standartlarında yenilikçi ürünler sağlar. Malzemeler ve işçilik, herhangi bir imalat hatasına karşı garanti altındadır. Kuruluşumuz 2002 yılından bu yana ev aletleri ve tencere seti sektörüne hizmet vermektedir ve ürünlerimizin her biri kendi başarılı satış kayıtlarını sahiptir.

NEWAL şirketinin ana stratejisi, dünyanın en iyi ev aletlerinin geliştirilmesi, tasarımı ve küresel olarak etkin pazarlama yöntemleri ile desteklenir. Amacımız, sürekli inovatif ve yüksek kalite ürünleri rekabetçi fiyatlar ile sağlamaktır. 40'tan fazla ülkeye ulaşan NEWAL ürünleri gerçek inovasyonun ve tüketicinin ilgisi çekme konusunda yeteneğimizin kanıtıdır. NEWAL ürünlerinin ulaştığı her yerde uzun ömürlü ve güvenli olmasından emin olmak için Avrupa standartlarında yüksek kalite uygulanır. Son birkaç yıl içinde gelişen modern sistemler, her cihazımızın enerji tüketimini yarıya indirmek için imkanlar sağladı. Mümkün olan her yerde. Şirketimiz doğayı korumak için ürünleründe geri dönüşümlü malzemeler kullanır ve mümkün olduğunca atıkların sağlıklı bir şekilde bertarafını sağlar.

Müşterilerimiz için fayda sağlayan yeni özellikler şirketimizin gelişiminde bize yardımcı olur. Ürünlerimiz sürekli daha pratik ve verimli hale getirmek için çalışıyoruz. Müşterilerimizin güvenliği NEWAL'in birinci önceliğidir. NEWAL ürünleri geliştirilirken potansiyel risklerden korunmak için sate-of-art teknolojisinden faydalanılır. Üstelik bu, iş kazalarını önlemenin, sağlıklı çalışma ortamının oluşmasının ve iş güvenliğinin bir parçasıdır. Ürünlerimiz bağımsız teknik kuruluşların denetiminden geçer. Her NEWAL ürünü sevkiyattan önce sıkı bir denetimden geçer.

Hayatınızı kolaylaştırın...

 

 


İŞ TANIMI

 

Başta Ortadoğu ve Balkan ülkeleri olmak üzere tüm dünyayı hedef pazar olarak belirlemiş firmamız için, İstanbul Esenyurt' da bulunan merkez ofisimizde çalışmak üzere;

 

Yaptığı tasarımlarla firmamıza kurumsal kimlik değeri katabilecek, kreatif görsel çözümler sunacak,sorumlu olduğu departmandan gelen istek ve bilgiler doğrultusunda, brieflere uygun dijital, görsel ve basılı malzemelerle grafik dizaynlarını yapacak, Görsel iletişime yönelik POP, Ambalaj vb tüm tasarımlarının hazırlanması ve Tasarımların geribildirimler doğrultusunda geliştirilmesi, onaylanan tasarımların baskıya hazır hale getirilmesi, Web sitesi geliştirme faaliyetleri kapsamında gerekli dinamik ve statik görselleri hazırlanması, Sosyal medya hesaplarında mecralara özel yaklaşımla görsel hazırlığının yapılması, sosyal ağlara göre projeler geliştirilmesi, Global ve yerel görsel trendleri takip ederek, uygun uyarlama önerileri getirebilen, Hızlı, düzenli, sabırlı, dikkatli ve kriz durumlarını iletişim ile çözebilen ve aşağıdaki özelliklere sahip Grafik Tasarım Yöneticisi/Uzmanı çalışma arkadaşları aramaktayız.

 

 

GENEL NİTELİKLER

 

·         Güzel Sanatlar Fakültesi / Grafik Tasarım Bölümü mezunu

·         Portfolyo ve Referans gösterebilecek (Öncelik verilecektir.)

·         Mac veya PC ortamında çalışabilecek

·         ADOBE Programlarından; Photoshop – Illustrator – Indesign – Acrobat - After Effects uygulamalarını çok iyi derecede kullanabilen

·         Tercihen MS Office programlarına hâkim

·         En az orta düzeyde İngilizce konuşma ve yazma bilgisine sahip

·         Ambalaj Tasarımı konusunda deneyimli

·         Grafik Tasarım süreçleri içerisinde görev almış

·         Görsel gücü kuvvetli, özgün tasarım yeteneğine sahip

·         Sonuç ve çözüm odaklı

·         Organizasyon ve koordinasyon becerisi yüksek

·         İnsan ilişkilerinde başarılı

·         Takım çalışmasına yatkın ve iş akışını yönetebilen

·         İletişim becerisi kuvvetli, akıcı bir diksiyona sahip

·         Analiz ve problem çözme yetkinliğine sahip

·         Sektörel deneyimi ve tecrübesi olan

·         Esnek çalışma temposuna ayak uydurabilecek zaman yönetimi konusunda yetenekli ve disiplinli,

·         Avrupa yakasında ikamet eden

·         Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun)
Yapıldı

Grafik Tasarımcı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Grafik Tasarımcı Grafik Tasarımcı Maaşları Grafik Tasarımcı Nasıl Olunur? Grafik Tasarımcı Nedir? Grafik Tasarımcı İş İlanları

Grafik Tasarımcı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Grafik Tasarımcı Grafik Tasarımcı Maaşları Grafik Tasarımcı Nasıl Olunur? Grafik Tasarımcı Nedir? Grafik Tasarımcı İş İlanları